Piano bar Gatsby - live music

23:30-4:30 / Piano bar GATSBY

петък, 25 юни 2021
Рейтинг: 4.6
Общо гласове: 91 | коментари: 11 | Топ 50
Христофор Тодоров - пиано и вокал Андриано Ангелов -китара и вокал Детелина Бунтова -вокал Августина Петкова - вокал Георги Николов - вокал Бул. Христо Ботев 82 Тел. за резервации : 0882 555 543
Резервации: 0882 555543
Вход: 9 лв.
Виж всички